© 2020 Narcis Moraru

Eu sunt Narcis


Am crescut în Mediaş, judeţul Sibiu iar acum Clujul e casa mea. Sunt fotograf, specialist marketing, soţ, tată şi mai nou blogger.

Îţi mulţumesc că ai poposit pe site-ul meu.

Din 2012 practic fotografia de nuntă şi cred în viziunea personală a fiecărui fotograf în ce priveşte abordarea unui eveniment atât de important.

Cred că fiecare cuplu are o poveste unică şi că fiecare familie îşi doreşte amintiri frumoase peste ani. Nu e simplu să spui poveşti în imagini dar tocmai asta mă provoacă.

Mă străduiesc să învăț în permanență de la cei mai buni ca mine, participând constant la workshop-uri de fotografie organizate de cei mai mari profesioniști din domeniu, accesând programe de mentoring şi exersând încontinuu alături de prietena mea – camera foto.

Cred în Dumnezeu și în valorile familiei creștine tradiționale. Am o soție iubitoare care mă susține în ceea ce fac și căreia în mulțumesc. Raluca e medic specialist ortodont, un adevărat profesionist dar şi o soţie şi mamă devotată. Bogdan şi Vladimir sunt copii noștri minunați pentru care nu putem să-i mulțumim îndeajuns Celui de sus. 

Motto-ul meu este: DACĂ CEVA MERITĂ FĂCUT, ATUNCI MERITĂ FĂCUT BINE.

M-aş bucura să colaborăm şi îndrăznesc să cred că dacă ai ajuns pe site-ul meu este dintr-un motiv foarte bun: să devenim prieteni.

facebook   instagram  twitter   

 

Rezervare
Call Now Button
×