© 2020 Narcis Moraru

Sub nume propriu


Am vrut de multă vreme, dar am tot amânat, să comunic mutarea portofoliului meu fotografic pe noul site și anume www.narcismoraru.ro. Asta pentru că am vrut să clarific mesajul pe care doresc să îl transmită site-ul în întregimea lui, de la design, logo, meniu, imagini și toate celelalte – adică într-un cuvânt branding-ul personal.

Cred că a venit momentul să sar în apa rece și să zic: nu e 100% gata dar cred că în cea mai mare parte e ceea ce mi-am dorit.

Ce mi-am dorit? Păi mi-am dorit să transmit o parte din ce mă reprezintă. Adică să fie un site curat, minimalist, simplu și intuitiv, ușor de navigat, elegant și relevant pentru cei care caută un fotograf profesionist pentru nunta lor – atât în Cluj cât și aiurea prin lume.

Privitorul poate găsi câteva informații personale despre mine și cum văd eu relația cu clienții mei. Puține, dar suficiente pentru profilul acestei pagini. La secțiunea Servicii nu veți găsi liste de prețuri. Asta pentru ca niciun eveniment nu seamănă cu altul și pentru că fiecare cuplu de miri are așteptări diferite. Acolo e mai mult o pagina de Întrebări și Răspunsuri unde unele aspecte ale unei posibile colaborări se pot clarifica.

Dacă cineva dorește o rezervare pentru un eveniment, e mult mai util să consulte în prealabil calendarul pentru a economisi timp util. Asta ca să nu vorbim degeaba, timpul amândurora fiind foarte prețios.

Clienții mei regăsesc pe site și galeria proprie online, pe care o pot împărtăși cu cei dragi ai lor dar și cu marea comunitate de pe rețelele de socializare. Galeriile sunt parolate, asta pentru a oferi gradul de discreție la care m-am angajat în momentul în care am decis să lucrăm împreună.

În galeria principală voi posta cele mai interesante imagini de la evenimentele la care particip și pot să spun că în această fază nu doresc serii lungi de imagini de la același eveniment. Doresc să postez efectiv esența a ceea ce doresc să captez, să pun în valoare fiecare element, să elimin lucrurile neimportante și inestetice de la fiecare eveniment. Nu voi posta farfurii cu resturi de mâncare, cabluri-țevi-stâlpi sau orice imagine care nu transmite ceva frumos (așa cum percep eu frumosul).

Cine spune că toate evenimentele sunt perfecte (locație, protagoniști, atmosferă)? Ideea mea este să aduc în față elementele frumoase și armonioase de acolo, unde în mod conștient am pregătit un cadru sau am surprins o trăire sau expresie autentică cu valoare sentimentală. Iar la sesiunile foto doresc să pun în același context atât locația cât și protagoniștii.

Dacă voi reuși, voi vedea iar privitorii vor judeca fiecare după măsura proprie.

Pentru mine e un nou început și sunt foarte entuziasmat. Știu deja că nu mă voi opri aici și că mai am mult loc unde să cresc.

blog-single-content-image

If you decide to drink coffee or beer while you’re working, stick to no more than 2 drinks per sitting and try not to do this more than once or twice per week to prevent dependency. Coffee and beer shouldn’t be thought of as magic bullets for creativity.

Be Grateful.

It’s really simple. What is one thing today you are really grateful for? What is another? If you can list 3 things a day, you’ll see you have much more going for you than you thought. Soon your list will get so long you’ll be beaming with energy.

  1. Coffee and beer shouldn’t be thought of as magic bullets for creativity.
  2. They are ways to create chemical changes that occur naturally in your body.
  3. Quality sleep, a healthy diet, and allowing yourself to take breaks.

We are all human as well and humans are not perfect creatures. When you learn to accept yourself, true happiness quickly arises.

All images are under copyright © Laurent Nivalle


Leave a comment


Rezervare
Call Now Button
×